Sörélesztő

az élesztőgombák egy fajtája. Az egyik legfontosabb, legismertebb és legrégebben használt élesztő, a kenyérsütés és a sörfőzés alapanyaga. Nagy mennyiségben tartalmaz B­ vitaminokat, fehérjéket, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Lassítja az öregedési folyamatokat, segítségével teljesebbé tehető az egyoldalú táplálkozás, erősíti a körmöket, a haj szerkezetét, gátolja a hajhullást, hatékony bőrápoló (pattanások, száraz, rugalmatlan bőr), általános roboráló. Az […]

Sovány joghurtpor

fehérjét, ásványi anyagokat tartalmazó élelmiszer-ipari alapanyag, melyet pl. a müzli gyártásánál is használnak, hiszen hagyományosan joghurttal készítik el.

Sovány kakaópor

sovány tejpor (zsírmentes) és csökkent kakaóvaj tartalmú kakaópor keveréke.

Sovány tejpor

a lefölözött tej beszárítása után nyert, fehérjében gazdag, szinte zsírmentes élelmiszer-ipari alapanyag.