Zöldajkú kagyló

a belőle nyert kivonat azon tengeri termékek egyike, melyek pozitívan befolyásolják az egész szervezetet, különösképpen az ízületeket és csontokat. A kagylóhéjkivonat gazdag minden  olyan természetes anyagban, amely a tengervízben előfordul. A tengervízben az összes olyan elem jelen van, melyre a szervezetnek az élethez szüksége van. A zöldajkú kagyló segíti a porcszövetek felépítését és fokozni tudja […]

Zöldség

a kifejezés önmagában konyhaművészeti műszó. A lágyszárú növények bármely emberi fogyasztásra alkalmas részét nevezhetjük így, kivéve az olajos magvakat, a fűszereket és a gyümölcsöket. Érdekes megemlíteni, hogy a pl. a gombákat is nevezhetjük zöldségnek, annak ellenére, hogy teljesen más osztályba tartoznak. A zöldségek jelentős részének az ízhatása sós, csípős vagy semleges, persze itt is vannak […]